Hør et uddrag af DAHL på HACK, hvor Mads Langer synger tre numre live.

https://www.facebook.com/dahlpaahack/videos/630431641128189/

Hej alle sammen.

Som I kan se hygger jeg mig i mit hjem med fruen og min ene søn.

Danmark er lukket ned, medarbejdere sendt hjem, butikker lukket, skoler og daginstitutioner lukket, – Så nu skal vi være hjemme, allesammen, i en tid, og hjælpe hinanden med at knække kurven. Det gælder selvfølgelig også for mig.

Cafe Hack er lukket og det gi´r ingen mening at lave optagelser uden publikum. Det betyder ikke at vi ikke vil dele det fælleskab vi har sammen,

Og vi skal nok sørge for at være i æteren hver søndag klokken 10 som vi plejer, men det bliver lige de næste søndage med highlights fra tidligere optagelser.

Jeg har også haft tid til at lytte til nogle af de ting vi laver året rundt i DAHL på HACK. d. 19. januar havde jeg besøg af Mads Langer på Cafe Hack og der spillede han tre sange live. Det blev et magisk øjeblik både for Mads, for os og for lytterne, så nu vil jeg gerne opfordre jer til at smide stængerne op og nyde Mads Langer live – “Monster in my mind”, “Eyes Closed” og “Mellem linierne” – Pas godt på hinanden – rigtig god fornøjelse

PS. DAHL på HACK er tilgængelig som Podcast! Find links til PODBEAN, SPOTIFY og APPLE PODCAST her.